Hogyan kezelheti a költségeket az Ön Görögország charter

A hajók bérleti alapú a Földközi-tengeren ára a héten. Ha egy keresést a neten, akkor észrevehetjük, hogy charter jachtok Görögországban, amelyek ára a héten, plusz a működési kiadásokon, plusz idegenforgalmi adó. Más szóval, a charter árak Görögországban nem tartalmazzák, mint a Karib-térségben.

A keresési eredmények, akkor is észre, hogy két bázis árak a yacht charter a görög szigetek. Az egyik az, hogy a főszezonban hónapokban (július, augusztus). Néhány görög Yacht tulajdonosok közé a főszezonban, az utolsó tizenöt nap és június első két hetében szeptember.

A másik árat lát a keresési eredmények az alacsony hónap. (Május, június, szeptember és október). Ha úgy dönt, egy kis hó a Görögország charter, a charter díja alacsonyabb. (Ne felejtsük el, hogy júniusban és szeptemberben csodálatos hónap, amiért a charter a görög szigeteken!)

Mi a helyi adó egy görögországi charter? Alapján az új adójogszabályok szavazott 2015-ben, a helyi adó heti yacht charter Görögországban, lehet akár 11,5%, illetve 9,2% a teljes bérleti díj. (Kivéve a költségeket), és alkalmazható a alapár a jachtot. A százalékos adókulccsal adóznak méretétől függ a hajó és a lány-regisztráció dokumentáció papírokat.

Gilad Rom – 2015

A Nap szabályzatok vagy jacht charter akár 48 óra, az alkalmazandó adó 23%.

Általánosságban elmondható, hogy Görögország az egyik legalacsonyabb adókat a Med, a heti jacht charter mentén a görög szigetek.

Melyek a folyó kiadások, és hogyan lehet kezelni a kiadásokat alatt charter a görög szigetek? Először is, a költségek, mint az élelmiszer, ital, üzemanyag a fő motorok, generátorok esetében, a vízi játékok, ráfordítások kikötői díjak stb fizeti a kapitány a hajó, ki az APA. Az APA jelentése Advanced létesítés juttatás. Az APA általában 35% -át az alap jacht ára és annak kifizetése mellett az utolsó részlet a jacht foglalás. Ez APA összeget kap a kapitány így készíti a Görögország charter. A kapitány és a Chef tegyék meg a szükséges kellékek a heti nyaralás fedélzetén az edényhez. A kapitány gondoskodik az üzemanyag (üzemanyag) és a séf vásárol minden étel, ital rendelkezéseket.

Hogyan tud beavatkozni a fenti intézkedések a legénység és kezelése olyan módon, a költségeket az a charter Görögországban?

• Először beszélje meg útvonalát a Yacht Broker és a kapitány. Ha Ön költségvetést óvatos, hogy válasszon egy útvonalat, amely nem rendelkezik hosszú lábakkal, hosszú cirkáló óra között a görög szigetek. Minél több órát teszel a motor, annál többet adjunk a költség. Amikor megérkezik egy szigeten, akkor látogasson el a 2-3-portok a hajót … de akkor is össze néhány feltárása partra autóval vagy kisbuszt. Te ne kelljen a motorral egész nap. Vegyük a pályázat, partraszállás, használja a taxi, séta a kis sikátorokban a görög szigetek és javára a szép idő … hogy néhány tárlatvezetések … olyan sok dolgot kell tanulni és csinálni!

• Élvezze a víz játékok, de mérsékelt lesz. Vízi játékok fogyasztanak dízel és a számlát is túl magas. Használja a víz játékok egy pár órát naponta legelőnyösebben. (Ha a költségvetés óvatos)

• A finom falatok és italok, a Broker elküldjük Önnek a Charta Kérdőív együtt a foglalási dokumentumokat a választott charter Görögországban. Ez a kérdőív kérdései az ételt és az italt mintegy preferenciák. Győződjön meg róla, míg elkészült ez a dokumentum, hogy említed, hogy hány étkezés szeretné, hogy a partra, így a szakács nem vásárol felesleges ellátását ezek az ételek fog kerülni, és veszendőbe megy. Kérjük beszélve, hány üveg bor, sör és alkoholos italok szüksége lesz az Ön ételeket. Importált bor, pezsgő és az importált sör / szellemek többe kerül, mint a helyi borok és a helyi sört. Ha Ön költségvetést óvatos, válassza a néhány görög helyi termékek, és azt mondják, hogy a séf, hogy inkább a helyi görög konyha. Görög konyha gazdaságosabb, nagyon egészséges, segít, hogy ne tegye súlyt, és megadja neked pontosan az energiát, amire szüksége, hogy aktív és boldog a szünidő alatt!

• Egy másik tényező, amely segít csökkenteni a költségeket lenne a választás a rögzítési pontok. Ha az időjárás engedi, és ez biztos, értesítse a kapitány, hogy szeretne csinálni néhány rögzítések helyett marad a kikötőben az éjszaka folyamán. A kapitány tudja, mikor ez a megfelelő és biztonságos. Bízz a tapasztalt kapitány ebben a kérdésben.

Töltött idő alatt a fedélzeten a charter Görögországban, mindig lehet kérni a kapitány, ha APA elegendő végéig Ön cirkáló nyaralás Görögországban.

Ennek ellenére, egy éjszaka, mielőtt a kiszállás, akkor kérem, hogy a számlákat össze. Ő ad neked egy írásos jelentést a cirkáló órát tettek jelentést a kellékek vásárolt, és ő fogja adni Önnek minden bevételét a költségeket. Ha a APA előzetesen a charter magasabb, mint a tényleges költségeket, ő adja majd a visszatérítést a különbség. Ha a APA előzetesen a charter alacsonyabb, mint a tényleges kiadások alapján a bevételek, a kapitány fogja kérni, hogy fedezze a kis különbség a pénzt, mielőtt a kiszállás. Számlák tisztázni kell, mielőtt az összes utas elhagyja a hajót.

Mint látható a fenti információkat, akkor biztosan kezelni a kiadásokat alatt Görögország charter!

Keresse meg a legfrissebb információkat a vitorlás charter látogat Görögország charter valamint Vitorlázás Görögországban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.