A Chic és a Fun francia város Deauville

Ha azt szeretnénk, hogy egy kis szünetet a kozmopolita jelenet a francia főváros, Párizs, Deauville kiváló választás a gyors és szép ünnep. Együtt a szomszédos üdülővárosban trouville, Deauville kínálják az úgynevezett párizsi Riviérán, azt is, hogy hivatalosan egy része a normandiai Riviéra.

Deauville gyakran látogatják a gyönyörű tengerparton, jellemző elegáns és színes napernyők és rusztikus tengerparti kunyhók. Ezek a kunyhók voltak akarva névadója az amerikai hírességek, aki már járt Deauville ünnepekkor. Ez a homokos részét a város is izzad egy pihentető hangulatát, de Deauville is ismert, mint a játszótér és szórakoztató központ a gazdag párizsiak. Ha belép a városba, akkor könnyen észre a finom választéka üzletek és épületek.

Utazás a stílus és a luxus van valami, hogy könnyen elvégezhető Deauville mivel otthont néhány, a legjobb szállodák az országban, mint a Royal Hotel és a Hotel Normandy. Hotel Normandy, különösen, hogy nem csak egy top hotel hanem egy ikonikus mérföldkőnek Deauville. Ez a nagy épület bemutatja a félig faépítészet, hogy a város ismert. Csak a környéken található történelmi szálloda a gyűjtemény a tervező nevét üzletek.

Travel Stock Photos – 2015

Az utóbbi években ez a francia város előtérbe került, amiért a házigazda éves filmfesztiválon. Ez is egy híres versenypálya, hogy vált elsődleges helyszíne lehet fontos lovas rendezvények. Ez a lenyűgöző pálya érdekes felett található a város megfelelő és ahonnan csodálatos panoráma Deauville. Ha azt szeretné, hogy izgatott, míg a városban, megy a játék a golf, vagy kipróbálni a szerencséjét a város csillogó kaszinó. Ez a legendás kaszinó csodálatosan a tengerparton helyezkedik el, és a rendszeres helyszíne a filmfesztiválok is.

Deauville is kifejlesztettek egy híres, hogy egy igényes hely, de vannak egyszerű látnivalók a városban, hogy majd minden rendszeres utazók nagyon boldog. Amelyek közül az egyik a festői sétány, az úgynevezett Promenade des Planches, hogy körbe a parton és a fantasztikus kilátás nyílik a tengerre. Ez a 1,5 kilométeres sétány könnyen lehet a fénypontja a látogatás Deauville.

Miután egy festői sétát a sétányon, menj egy sétára, idegenvezetővel körül Deauville, hogy megcsodálják a gyönyörű villák és épületek. Nehéz, hogy elégedetlen a turné több mint 500 épület a városban, amelyek szerepelnek a történelmi emlékek. Ezek az épületek mutatnak számos építészeti stílusok, mint a barokk, szecessziós és Norman.

Néhány kihagyhatatlan épületek Deauville az a nagyszerű 20. századi Villa Strassburgi, ülés mellett, a versenypálya; és a La Place Morny, szándékosan épített utánozni a megjelenés Place de l’Etoile Párizsban. Ha sétálni a térre hívják Place du Marché találsz egy megnyerő vásárcsarnok, épült az 1920-as, és az összetéveszthetetlen favázas. Egy másik kiemelkedő mérföldkő a városban érdemes megvizsgálni a központi kertre és a szökőkutak, amelyek kapcsolódnak a 8., a város főbb útjai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.