Dublin Útikönyv Turista

Dublin, Írország fővárosa, egy város tele vim és lendülettel. Ez mindig csillogó dinamikus éjszakai foltok és nagyon élénkek ünnepségek mindenféle.

Múzeumok

Nemzeti Múzeum Írország egyik legjobb turisztikai látványosságok Dublin kínál annak a turisták. Ír Modern Művészeti Múzeum a mintaképe művészeti Írország esetében; A tökéletes megtestesítője a képzelet együtt a történelem a keletkezés. Dublin Writers Museum és a Bram Stoker Múzeum is jó lehetőség, ha szereted a történelem és a szomjúság a saját átfogó ismeretekkel.

Ha azt tervezi, hogy látogassa meg ezt a fantasztikus város, most már lehet kapni olcsó repülőjegyek Dublin Bravofly – keresés és fedezze fel ezeket az elképesztő ajánlatokat.

Szenzációs parkok

Nemzeti Botanikus Kert ragyogó példája a félelmetes zöld fű, fenomenális virágok és a sokszínű különböző növényfaj került elhelyezésre a csoda kertben a fajta. Nyugalom, nyugalom és béke van, mit fog tapasztalni, ha már belül a parkok és kertek Dublin. Phoenix Park egy másik prominens park, amely hozzáteszi, egy toll a dicsőség, hogy a már tiszteletre méltó hírnevét Dublin.

Bevásárlás

A legkiválóbb bevásárló utcája Dublin Grafton Street, mely kifejezetten a híres vásárlók a legkülönbözőbb érdekek. Brown Thomas egy nagyon túlárazott, de még így, a neves áruház, ahol főleg nemzetközi márkák és a piacok. O’Connell Street és a Henry Street két nagy másik bevásárló területek, amelyek már bizonyították, hogy a győztes a legtöbb turista, akik szeretik a vásárlás.

Klubok, pubok és bárok

A Dice Bar és a Bailey az egyik leginkább divatos bárok, amely egyesíti iskola csábítják egy kis lejárata a zene, így az egyik legjobb slágert az öreg és fiatal közönség számára egyaránt. A Foggy Dew is népszerű a számos különböző emberek; bárki feje felé, hogy egy italra, vagy keresni egy barát. Az Akadémia, a Twisted bors és Állvány a leginkább történik klubok Dublinban. Ha szeretné látni a vadság az emberek Dublin, akkor ez az, ahol lennie kell.

Szállítás

Dublin megközelíthető ég, a víz és a közúti. Ami miatt akkor választhatja a repülővel, vonattal, busszal vagy akár egy autó, hogy elérje, hogy ez a város nyüzsgő izgalom. Megadhatja, hogy bármi más pénzügyileg megvalósítható és alkalmas az Ön szerint a saját egyéni preferencia. Ha a hangulat, hogy gyönyörködjön a vízből akkor megy hajó opciót.

Ha szeretné, hogy élvezze a festői kilátást a gyönyörű utak, akkor lehet választani bármely úton opciót akkor nyugodt a. Helyközi szállítás elsősorban támaszkodik tömegközlekedési mint a vonatok, de akkor is van a választás a választó egy autóval vagy taxival, ha el akarod kerülni a súlyos testi sértés miatt a tömegközlekedésben. Ha Ön egy lelkes gyalogló, akkor azt is megadhatjuk azt a lehetőséget, a gyaloglás és nézzen körül a csábító körül. Ha valamilyen oknál fogva a sportos hangulat, akkor is rendezi a kerékpáros alternatíva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.